Afhalen & Bezorgen

Verzenden

Alle bestellingen worden bezorgt door JPHaarlem logistiek uit Haarlem of door DHL/DPD pakketservice. De keuze hierin is afhankelijk van het volume, gewicht en de kwetsbaarheid van het product. Wanneer uw bestelling wordt afgeleverd door DHL/DPD pakketservice ontvangt u een dag vóór aflevering een e-mail bericht van DHL/DPD pakketservice met daarin het tijdstip van aflevering en een track & trace code. Met behulp van deze track & trace code kunt u het pakket real-time blijven volgen en exact zien hoe laat het wordt afgeleverd. Houd daarom uw mail altijd goed in de gaten, ook de ongewenste mail.

Wanneer uw bestelling niet door DHL/DPD pakketservice geleverd kan worden omdat deze te zwaar, te groot of te schadegevoelig is wordt uw bestelling afgeleverd door JPHaarlem logistiek uit Haarlem. JPHaarlem logistiek is sinds meer dan 20 jaar gespecialiceerd in meubelvervoer voor bedrijven en consumenten in de gehele Benelux. JPHaarlem logistiek heeft hiervoor speciaal ingerichte voertuigen. JPHaarlem logistiek stuurt minimaal 2 dagen vóór aflevering een e-mail met de geplande afleverdag namens Meubello. Vervolgens stuurt JPHaarlem op de dag vóór aflevering een e-mail met de geplande aflevertijd in een tijdsblok van 1 t/m 4uur. Op de dag van aflevering stuurt JPHaarlem logistiek nog een sms naar het opgegeven mobiele nummer met het verwachte tijdsblok van de aflevering. Ten slotte belt de chauffeur van JPHaarlem logistiek altijd naar het opgegeven telefoonnummer vlak vóór de aflevering zodat de klant weet dat de chauffeur er bijna is. Meubels geleverd door JPHaarlem worden altijd tot in de woonkamer geleverd, tegen een kleine meerprijs worden de meubels uitgepakt en eventueel gemonteerd, de oude meubels worden kostenloos mee terug genomen, JPHaarlem beschikt over alle voorzieningen* (verhuislift, beschermhoezen, Katrol etc) om de levering vlekkeloos uit te voeren.

*JPHaarlem kan u kosten in rekening brengen voor het gebruik van een verhuislift en of extra diensten, deze kosten worden vooraf met u besproken en zullen niet in rekeningen worden gebracht zonder uw akkoord

Uw bestelling, wordt in de Benelux gratis geleverd.
Afhalen

Uiteraard kunt u ook uw bestelling komen afhalen bij ons magazijn in Amsterdam. Neem vooraf altijd eerst contact op met de klantenservice zodat u zeker weet dat uw bestelling gereed staat om afgehaald te worden. Voor het afhalen van bestellingen hanteren wij géén extra kosten.

To Top