Afhalen & Bezorgen

Verzenden

Alle bestellingen worden door onze eigen leveringsdienst of door de pakketservice gratis aan de voordeur geleverd. De keuze hierin is afhankelijk van het volume, gewicht en de kwetsbaarheid van het product. Wanneer uw bestelling wordt afgeleverd door de pakketservice ontvangt u een dag vóór aflevering een e-mail bericht van de pakketservice met daarin het tijdstip van aflevering en een track & trace code. Met behulp van deze track & trace code kunt u het pakket real-time blijven volgen en exact zien hoe laat het wordt afgeleverd. Houd daarom uw mail altijd goed in de gaten, ook de ongewenste mail.

Wanneer uw bestelling niet door de pakketservice geleverd kan worden omdat deze te zwaar, te groot of te schadegevoelig is wordt uw bestelling afgeleverd door onze eigen leveringsdienst. Het pakket word dan afgegeven aan de voordeur/straat. Mocht u willen dat het pakket verder geleverd word in het huis/appartement en op etages dan is dit mogelijk tegen een toeslag in overleg. Ook kunnen wij de meubels voor u monteren tegen een toeslag in overleg.

Indien gewenst kunnen wij tegen betaling de levering laten verlopen via JPHaarlem, JPHaarlem logistiek is sinds meer dan 20 jaar gespecialiceerd in meubelvervoer voor bedrijven en consumenten in de gehele Benelux. JPHaarlem logistiek heeft hiervoor speciaal ingerichte voertuigen. JPHaarlem logistiek stuurt minimaal 2 dagen vóór aflevering een e-mail met de geplande afleverdag namens Meubello. Vervolgens stuurt JPHaarlem op de dag vóór aflevering een e-mail met de geplande aflevertijd in een tijdsblok van 1 t/m 4uur. Op de dag van aflevering stuurt JPHaarlem logistiek nog een sms naar het opgegeven mobiele nummer met het verwachte tijdsblok van de aflevering. Ten slotte belt de chauffeur van JPHaarlem logistiek altijd naar het opgegeven telefoonnummer vlak vóór de aflevering zodat de klant weet dat de chauffeur er bijna is. Meubels worden geleverd tot aan de voordeur straatkant. Tegen een toeslag kan er geleverd worden tot de huiskamer, prijs in overleg. Ook is het mogelijk om de meubels te laten monteren tegen een toeslag. JPHaarlem beschikt over alle voorzieningen* (verhuislift, beschermhoezen, Katrol etc) om de levering vlekkeloos uit te voeren.

*JPHaarlem kan u kosten in rekening brengen voor het gebruik van een verhuislift en of extra diensten, deze kosten worden vooraf met u besproken en zullen niet in rekeningen worden gebracht zonder uw akkoord

Uw bestelling, wordt in de Benelux gratis geleverd.
Afhalen

Uiteraard kunt u ook uw bestelling komen afhalen onze showroom in Amsterdam. Neem vooraf altijd eerst contact op met de klantenservice zodat u zeker weet dat uw bestelling gereed staat om afgehaald te worden. Voor het afhalen van bestellingen hanteren wij géén extra kosten.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
To Top