SKU:
19807

Bijzettafel Driftwood 40cm Massief Teak Hout Met Glasplaat - 19807

€ 101,75
Leverbaar vanaf 17.02.22

Rustiek, modern en met veel liefde voor de natuur - de buitengewone bijzettafel driftwood uit ons assortiment overtuigt met een perfect harmonieuze combinatie van natuurlijke en innovatieve elementen. Verschillende takken teakhout zorgen voor een unieke uitstraling. Daarnaast biedt de ronde glazen plaat een ideale opslagruimte voor tijdschriften en bijvoorbeeld een afstandsbediening. Deze tafel is een echte eyecatcher in uw woonkamer!

Elke tafel is uniek en is met liefde voor het vak gemaakt. Het gebruikte teak bestaat uit drijfhouttaken, deze worden bij rivieren verzameld, vervolgens worden ze gedroogd in een uitgebreid proces. Het stromende water en het langdurige weer hebben elk stuk hout een eigen karakter gegeven. De takken zijn zorgvuldig geselecteerd, alleen de mooiste takken worden gebruikt voor jenieuwe bijzettafel. De tafel heeft een hoogte van 50 cm en een breedte en diepte van 35 cm.

Let op:Omdat het een natuurproduct is, is elke tafel absoluut uniek.Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knoestgaten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout.Geen van deze zijn gronden voor een klacht.

Meer informatie
EAN
009000198072
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bijzettafel Driftwood 40cm Massief Teak Hout Met Glasplaat - 19807
WhatsApp Chat WhatsApp Chat
To Top