SKU:
38424

Bijzettafel/Nachtkastje Mystic Natuur 40cm Massief Acacia Hout - 38424

€ 210,26
Leverbaar binnen 1-3 weken

Als u opslagruimte nodig heeft en tegelijkertijd op zoek bent naar een hoogwaardige blikvanger voor uw sfeer, is deze bijzettafel gemaakt van massief acaciahout een perfecte keuze. De individuele houtnerf wordt extra benadrukt door het extravagante 3D-patroon van de twee laden. Dit is zorgvuldig gemaakt en laat het bord stralen met een geweldig, haptisch effect. Uniek ontwerp voor elke woonruimte.

De delicate metalen knoppen passen onopvallend in het ontwerp van de tafel. De twee ruime laden kunnen ermee worden geopend. Hier kunt u al uw woon- en slaapgerei opbergen. Bepaal zelf of je de kleine ladekast als nachtkastje in de slaapkamer wilt plaatsen, of liever als een elegante blikvanger in de woonkamer.

Let op:Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek.Oneffenheden, charismatische knoopgaten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout.Bestaande scheuren worden tijdens het fabricageproces verbonden en gestabiliseerd door verbindingsstukken van hetzelfde hout.Daarom kunnen er kleurafwijkingen zijn.Geen van deze zijn gronden voor klachten.

Meer informatie
EAN
4250243577227
Manufacturer
Invicta Interior
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bijzettafel/Nachtkastje Mystic Natuur 40cm Massief Acacia Hout - 38424
WhatsApp Chat WhatsApp Chat
To Top