SKU:
35858

Dressoir Goa 145cm Massief Sheesham Hout - 35858

€ 718,15
Leverbaar binnen 1-3 weken

Met afgeronde hoeken, exclusief en met veel klasse, dit grote dressoir CUBUS van massief sheesham hout (uit de familie van palissander). Het dressoir biedt veel opbergruimte achter twee deuren en met drie uitstekend verwerkte en ruime lades. Elk van deze handgemaakte meesterwerken is een echt uniek, geen serieproduct in serie. Deze uitstekende afwerking komt tot uiting in uw woonruimte.

De natuurlijkheid en robuustheid van het bord wordt gecombineerd met het puristische ontwerp van de verzachte rondingen. Ze zorgen voor een natuurlijke en heldere sfeer. De meubels van CUBUS weerspiegelen uw liefde voor de natuur als prachtige kunstwerken in uw kamers. Bijzonder slim: het bord is voorzien van verstelbare scharnieren. Door omstandigheden zoals temperatuurschommelingen en de natuurlijke vorm van het hout kunnen de deuren kromtrekken. Door de meegeleverde scharnieren correct af te stellen, kunt u deze eenvoudig aanpassen zodat er een harmonieus beeld ontstaat.

Omdat het een natuurlijk en handgemaakt product is kunnen er lichte kleurafwijkingen en/of oneffenheden aanwezig zijn. Tevens is het mogelijk dat er lichte knoesten, scheurtjes of zelfs minimale maatverschillen voorkomen, dit maakt ieder product uniek en geeft de charme van het natuurlijke en massieve hout weer.

Meer informatie
EAN
4250243555645
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dressoir Goa 145cm Massief Sheesham Hout - 35858
WhatsApp Chat WhatsApp Chat
To Top