Over Ons

Design meubelen online bestellen via de beste webshop van Nederland & België!

Meubello.nl is de beste webshop voor betaalbare design meubels met de beste service. Bent u opzoek naar een geheel nieuw design?, dan helpen wij u graag bij het vinden van de juiste meubelen. Alle producten die u bij ons vindt zijn design en passen in een interieur waar design de maatstaaf is.

Door de verschillende design producten lopen verschillende design lijnen waarbij u al snel een set van verschillende meubelen van dezelfde designlijn hebt. Hierdoor kunt u bij Meubello.nl makkelijk een geheel design interieur vinden en hoeft u niet naar verschillende zaken om het juiste product te vinden.

Binnen ons assortiment design meubelen kunt u meerdere ruimte inrichten. Ons doel is dat u door middel van onze site uw hele huis of kantoor kan inrichten met mooie design meubels. Meubello.nl houdt de nieuwste trends op het gebied van design meubelen bij en probeert deze altijd zo snel mogelijk online te hebben voor haar doelgroep. Door een vaste groep van creatieve inkopers weet Meubello.nl alle meubelen in te kopen met het zelfde design principe.

Meubello.nl is een onderdeel van B&E Industries BV uit Amsterdam. B&E Industries is een jong en dynamisch bedrijf wat garant staat voor een hoge servicegraad en klanttevredenheid. Dankzij grootschalige en rechtstreekse inkoop garandeert B&E Industries altijd de hoogste kwaliteit en service tegen de scherpste prijs. Middels een uitgebreid assortiment, gespecialiseerd in moderne design meubels, kunnen meubels gemakkelijk, overzichtelijk en snel online worden besteld.

Dankzij een eigen warehouse worden orders razendsnel verwerkt, wij hebben een bewuste keuze gemaakt om te werken met DE beste meubeltransporteur van Nederland & Belgie: JPhaarlem (https://jphaarlem.nl/) zij verzorgen de levering van uw grote meubels tot in de woonkamer, zetten deze in elkaar & indien gewenst neemt JPHaarlem uw oude meubels gewoon mee, JPHaarlem is al 20 jaar de meest betrouwbare meubeltransporteur en door hun ruime ervaring krijgen zij elke bank geleverd op elke etage door elk raam en uiteraard zonder schade.

Kopen bij Meubello.nl is veilig, eenvoudig en zonder enig risico. Als de artikelen je niet bevallen kun je ze tot 14 dagen na de levering terugzenden via het herroepingsrecht. De professionele foto’s met de bijbehorende product specificaties en informatie helpen je bij de keuze van de nieuwe design meubelen. Daarnaast beschikt Meubello.nl over creatieve interieurontwerpers die niet alleen ondersteunen bij de inkoop en inspiratie artikelen schrijven maar ook de klant kunnen helpen bij het vinden en combineren van de juiste stijlen met de bijbehorende meubelen.

Voor vragen/opmerkingen helpen wij u graag verder. Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 via het telefoonnummer 085-0602798 of per mail via het e-mail adres: info@meubello.nl

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
To Top