SKU:
40449

Wijnkast Bodega Massief Grenen Hout Grijs 127cm - 40449

€ 774,85
Leverbaar binnen 1-3 weken

Perfect geschikt om een ​​rustieke charme in jeinterieur te creëren: dankzij de FSC®-certificering is onze BODEGA-wijnkast van massief grijs grenen niet alleen bijzonder duurzaam en milieuvriendelijk, maar maakt hij ook indruk met zijn unieke design. De houten elementen van het wijnrek zijn ontworpen met een hoogwaardige plank-look. Hierdoor werken de licht afgeronde planken samen als een uniek oppervlak met geweldige haptische eigenschappen en komt de unieke structuur van het hout goed tot zijn recht.

Al je favoriete wijnen vinden hier hun plek.
Achter de twee metalen deuren van zwart rooster bevinden zich vijf uittrekbare planken van grenenhout, waarin je elk maximaal elf flessen wijn en sterke drank kunt plaatsen. Om ervoor te zorgen dat je de lades zonder aarzelen naar buiten kunt trekken, ook als ze volledig gevuld zijn, heeft het bord natuurlijk een antikantelbeveiliging die dit op betrouwbare wijze voorkomt.

Omdat het een natuurlijk en handgemaakt product is kunnen er lichte kleurafwijkingen en/of oneffenheden aanwezig zijn.
Tevens is het mogelijk dat er lichte knoesten, scheurtjes of zelfs minimale maatverschillen voorkomen, dit maakt ieder product uniek en geeft de charme van het natuurlijke en massieve hout weer.

Meer informatie
EAN
4250243595061
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wijnkast Bodega Massief Grenen Hout Grijs 127cm - 40449
WhatsApp Chat WhatsApp Chat
To Top